tisdag 1 november 2016

Bus eller godis

Så har det varit Halloween igen. Tiden rusar förbi, precis som vanligt. Förra året pysslade lilla älsklingen och jag godisfyllda spöken, att dela ut om det kom några utklädda barn - vilket det till lilla älsklingens besvikelse inte gjorde. I år gjorde vi istället spökklubbor, och ett ställ till dem.

Klubborna är vanliga godisklubbor som vi klätt in i silkespapper, och lilla älsklingen målat ansikten på. Stället är en tom Paradis-ask som vi tejpade igen och målade svart. Lilla älsklingen gjorde en gravsten av kartongbiten som ligger i förpackningen med hårda tacoskal, genom att först tejpa med bred maskeringstejp och sedan måla den. Gravstenen limmade vi sedan fast på den svarta asken. Sedan gjorde vi hål till klubborna och satte i spökena.

Vi hade också köpt en påse med små Halloween-godispåsar, vilka givetvis också behövde förvaras och serveras på ett bra sätt. Vi tog helt enkelt en gurkburk och tejpade den med bred maskeringstejp. Efter det fick lilla älsklingen måla ett läskigt ansikte på den också.

Har det kommit några barn hit i år då? Inte när vi har varit hemma i alla fall. Men, vi fick ju åtminstone pyssla lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar