onsdag 2 januari 2013

Ett gott nytt år!

Gott nytt år på er allihop! 2012 är slut och det med pompa och ståt. Årets sista vecka är alltid lite hektisk. Julfirande och flängande fram och tillbaka för att hinna umgås med nära och kära. Kalas och nyårsfirande. Jag fick fina blomsterkreationer när jag fyllde år av far min och av bästaste Joss med man, och julgrupp av mor min på juldagen eftersom hennes minne kan beskrivas som alzheimer light.

Tårta bakades i form av göteborgsk karuselltårta och firades med familj.

Nyårsafton kalasades det hos mor först. Och firades på kvällen i goda vänners lag, med Joss och man mat och spel. Räkcocktail till förrätt, lammytterfilé med potatisgratäng och sallad med mango till huvudrätt och polkagrisdröm till efterrätt. Lagom mycket mat, vi som vanligtvis lagar till ett kompani, och färdigätna runt åtta (första nyåret vi firade tillsammans åt vi efterrätt 01.30 ca).

Vi svarade rätt på många frågor i TP, killarna på tårtbitschans och tjejerna på de andra frågorna. Vi sjöng sockarna av varandra på Singstar och svarade snabbt på Buzz. Vi tittade på fyrverkerier och skålade in det nya året. Och nu är det här. Vad för spännande saker kan det föra med sig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar