måndag 26 oktober 2015

Bu!

Inspirerade av Lisa och deras Halloween-pyssel satte även vi igång. (En parentes är dock på sin plats. Jag behöver ingen som helst utklädnad till Halloween. Sömnbristen har nämligen sett till det. Spöke. Zombie. Varulv. Monster. Tja, jag passar nog in på alla beskrivningar.)

Nåååväl. Som ni såg på Lisas pyssliga blogg, så hade de skapat spöken. Klart vi också måste pyssla spöken (och annat till Halloween). Det är spännande att pyssla med barn. Mindre älsklingen var mest intresserad av att äta allt. Färgen, penseln. Ja, vad som nu sattes framför en. En äppelhalvan vi skulle använda att trycka med fick offras för den goda saken - och konstens skull. Lilla älsklingen skrattade sig halvt fördärvad åt mindre älsklingen när det var dags för fotspökena. Härliga ungar!

De små älsklingarna gjorde varsin teckning med fria tolkningar av spöken (som är utklädda personer - ifall någon undrar - berättade lilla älsklingen när jag frågade vad ett spöke var. Vita skulle de vara också!). Så fick de göra två fotspökskompisar. Vilket var hysteriskt roligt. När det ändå var färg på fötterna passade vi på att sätta spöken på stora älsklingens tröja. Så nu har han en tjusig halloween-tröja. 

När alla spöken hade torkat ritade vi dit ansikten. Några spöken fick "googly eyes" med. Med ögonfransar! Tjusigt värre! Nu pryder de så fint linan i hallen med alla konstverk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar