måndag 15 juni 2015

Hej Babbleriba!

Har ju redan nämnt att en viss person fyller år idag, och att vederbörande hade kalas igår. Men vissa saker kan man inte vara för tydlig med. Minsann.

En present till som önskades var virkade Babblare. Vill du virka egna så hittar du mönstret här.
Om ni av en händelse undrar varför Bibbis ben är i en annan färg, så beror det på det kraftiga regnet som varit under maj månad. Det regnade så mycket att Bibbi helt enkelt vägrade gå någonstans utan gummistövlar. Jovisst! Så är det. Om ni skulle tro att det har att göra med att garnet tog slut efter ett och ett halvt ben, så kan ni slå bort den tanken på en gång. Så skulle det ju inte alls kunna vara. Regn - I tell you! Gummistövlar!

Nästan hela gänget samlat!
Tror nog att jag måste ta en tripp och fota hela gänget ihop i sitt nya hem. Bilden gör verkligen inte Vovvo rättvisa. Vovvo råkar också vara min favorit, kanske på grund av färgen? Och Babba saknas ju! Babba var ju påskpresent och redan inflyttad. Sådant kan man inte tänka på när det är kalas och hela gänget leks med av barnen på kalaset. Men det är alltid bra att ha anledningar att umgås med underbara människor, tycker jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar